Over ons

Over ons

BC Palemig, een badmintonvereniging die in augustus 1974 werd opgericht door een vriendenclubje en sindsdien alleen maar groeit. Om onze strijdlust te tonen werd in de jaren negentig gestart met het spelen van officiële competitiewedstrijden. Met wisselend succes wordt deelgenomen in verschillende klassen voor mix- en herenteams en sinds een aantal jaren wordt ook met een jeugdteam aan de competitie deelgenomen.

Competitie

Wij streven er naar om alle leden de mogelijkheid te bieden om competitie te spelen op zijn of haar niveau, hetzij officieel bij de Bond of in het Recreantencircuit. In mixverband of als herenteam.

Nevenactiviteiten

Badminton staat natuurlijk hoog in ons vaandel op recreatief- en wedstrijdniveau maar onze vereniging biedt meer. Namelijk ons activiteitencomité (A-team) organiseert diverse activiteiten om de sfeer en saamhorigheid te bevorderen. Enkele voorbeelden die reeds de revue gepasseerd zijn; boogschieten, nieuwjaarswandeling & nieuwjaarsreceptie, dropping, picknick, casino-avond, jeu de boules avond, en niet te vergeten ons jaarlijks terugkerend intern toernooi.
Sinds enkele jaren wordt er door BC Palemig ook 1x per jaar voor iedereen een gezellig kamp-weekend georganiseerd.